Amallt's Heat

Nothin' Says Lovin' Like Amallt From The Oven.

Åka med resor med buss

Om man får till bra saker så kan man också vilja göra sådana saker som man tror på vilket jag gillar och vill med. Ja det handlar om att klara av det som handlar om att verkligen klara av att åka med bussen till ett ställe som man kanske inte hade gjort annars. Så då kan man verkligen vilja göra detta på ett sätt som annars när man inte hade gjort vilket jag tror på och jag känner att man verkligen skall göra lite sådan saker som är viktigt för alla som är inblandade och det är just vad jag tror att man skall kunna göra och tro på med. Ja det handlar om att man verkligen kommer runt denna problematik och det är något som jag tror kan göras på ett bra sätt med för alla som tro på detta och som känner att man också klarar av lite sådant som man annars inte hade klarat av. Ja det handlar om att vilja och göra det som man annars inte hade gjort. Så ta bussen nästa gång!

Åka med bra saker i tanken

Man vill ju gärna se till att klara av sådant som man annars inte hade gjort och detta med att ta bussen kan verkligen vara en sådan sak som man gillar och också vilja göra för alla som är inblandade med. Ja, det handlar om att vilja göra detta och få till en bra sak för alla som gillar sådant med. Så tro det som man klarar av oh vill göra med vilket kan leda till att man åker på resa med ett sätt som man gillar med vilket jag gillar och tror på med. SÅ det handlar om att vilja göra sådant som handlar om att åka resor med buss vilket är bra för miljön speciellt nu.